Uživo i On-line, Zagreb, HUP, Radnička cesta 52/I, u utorak, 19. listopada 2021. od 10 do 12:30

Iskusni (umirovljeni) poduzetnici kao mentori!

Dođite i poslušajte priču o udruženju koje funkcionira već 40 godina u Nizozemskoj u kojem umirovljeni poduzetnici i menadžeri djeluju kao mentori mlađim poduzetnicima!

OKRUGLI STOL

Na okruglom stolu govorit će se o nizozemskom iskustvu i Klubu poduzetnika seniora SENTOR koji je pokrenuo CEPOR. U 2020. godini iskusni poduzetnici okupljeni u SENTOR pružali su podršku drugim poduzetnicima suočenim s problemima u poslovanju kao posljedici krize uvjetovane pandemijom Covid-19. 

U okviru panel diskusije svoja iskustva s mentorskim programom iznijet će poduzetnici seniori – mentori i mentorirani poduzetnici. Zaključci okruglog stola predstavljat će važan element u daljnjem promišljanju oko razvoja Kluba poduzetnika seniora SENTOR u Hrvatskoj.

PROGRAM:

RAZMIŠLJANJA PODUZETNIKA – SENIORA:

"Krenula sam u poduzetništvo kao diplomirana inženjerka FER-a i znanje vođenja firme sam stjecala u hodu. Veselit će me ukoliko danas, kada sam nakon četvrt stoljeća vođenja firmu prepustila sinovima koji je uspješno dalje vode, još mogu biti od koristi nekom mladom poduzetniku ili poduzetnici. Mogu čuti njihova razmišljanja, a možda i pomoći savjetom."
Blaženka Urbanke
osnivačica i suvlasnica poduzeća HSP Informatika iz Zagreba

Dođite na okrugli stol!

Istražite na koji način se možete uključiti u djelovanje Kluba poduzetnika seniora – SENTOR u Hrvatskoj!

Dođite i poslušajte priču o udruženju koje funkcionira već 40 godina u Nizozemskoj u kojem umirovljeni poduzetnici i menadžeri djeluju kao mentori mlađim poduzetnicima!

Održavanje online i uživo, Zagreb, Radnička cesta 52/I, u utorak, 19. listopada 2021. od 10 do 12:30

Organizacija i partneri

Uz CEPOR, organizaciji okruglog stola pridružili su se Hrvatska udruga poslodavaca, Veleposlanstvo Kraljevine Nizozemske u Zagrebu, Akademija za poduzetništvo Europskog fonda za jugoistočnu Europu i Erste&Steiermarkische Bank d.d.